dimecres, 24 de setembre del 2014

Etiquetes

Bona tarda a tots,

les etiquetes serveixen per trobar amb més facilitat la informació del blog i organitzar-la, per tal de que els usuaris puguin cercar-la amb més facilitat.

Un cop finalitzada l'entrada del blog, et dirigeixes a la banda dreta de la pantalla i on hi posa; etiquetes, escrius la/les paraula/es que vols destacar del tema, i ho guardes.

Les etiquetes, han de ser paraules o mots que defineixin l'escrit i/o contingut del post en qüestió.

diumenge, 21 de setembre del 2014

Què són les Webquest?

Les webquest són una eina més del procés d'aprenentatge guiat, és a dir que utilitza varis recursos procedents d'internet, treball cooperatiu dins l'aula, promou l'utilització de les habilitats cognitives, l'autonomia dels alumnes i, fins i tot inclou una avaluació autèntica. 
Té una finalitat on els alumnes puguin fer un aprenentatge per ells mateixos.

Aquí teniu un vídeo d'una escola d'Esplugues del Llobregat, on un dels cursos de primària fa una webquest sobre les constel·lacions zodiacals que estan treballant a classe.


Edu3.cat


dimarts, 16 de setembre del 2014

Primer dia dins del bloc

Bona tarda a tothom, avui és el primer dia que obrim el bloc a classe!! 


És un nou repte per mi, poder tenir un bloc i anar fent entrades per anar parlant sobre el que fem i aprenem aquí. Crec que és una bona eina per veure diverses coses de l'actualitat reflexada des de varis punts de vista.

Faré una breu presentació meva, així mica en mica m'anireu coneixent més. 

Sóc l'Elena Cano, tinc 22 anys i sóc de Premià de Mar, un poble del Maresme. Estic estudiant el grau d'Educació Infantil de Blanquerna i sóc tècnica en educació infantil. Actualment treballo tots els matins a una escola bressol municipal del barri de Gràcia, d'aquí Barcelona.

A part de tot això, porto molts anys dins del món de l'esplai, on ara sóc responsable del centre. Ara porto el grup més gran de l'esplai (joves entre 16 i 17 anys), és al·lucinant la vida que tenen a dins i el potencial que poden arribar a expressar!! Sóc de l'Esplai Parroquial de Premià de Mar, l'esplai forma part del MCECC i estem federats per la Fundació de la Pere Tarrés. Tinc el títol de monitora i directora de lleure. 

A tot això, sóc una persona molt activa (com bé heu pogut veure aquí), m'agrada molt estar en moviment i produir i crear noves idees. M'encanta fer rutes, travesses, la fotografia, estar en contacte amb els infants, adolescents i joves, ja que crec que són la clau ferma per crear un bon futur per aquesta societat. 


Doncs bé, us he fet cinc cèntims de la meva vida, però mica en mica ja m'anireu coneixent!


Salut