divendres, 17 d’octubre del 2014

Usos educatius d'un bloc

Usos educatius dels blogs. Recursos, orientacions i experiències per a docents.

És un llibre que parla de com utilitzar els blogs a l'aula, dels beneficis que podem trobar utilitzant-los, dels tipus de blogs que hi ha...

És un llibre que mostra diferents maneres d'utilitzar un blog en l'àmbit educatiu.

És interesant ja que mostra que un blog pot educar a un infant en la seva manera de pensar, escriure, compartir i participar. Recomano que us el llegiu!

En aquest blog, que és el d'un dels autors del llibre parla del llibre i hi ha una breu sinopsi d'aquest.




Conceptes:

Un bloc (Balager, Francesc i Zayas, Felipe al seu llibre Ús educatiu dels blocs: recursos, orientacions i experiències per a docents) és un lloc web que s'actualitza periòdicament i on la informació va quedant organitzada per ordre cronològic invers. És molt fàcil de crear i d'administrar. El lector pot comentar en aquest.

A l'educació, podem donar-li un ús als blogs ja que són una eina que incrementa les possibilitats de comunicació alhora que afavoreix l'activitat dels alumnes, imprescindible per la constitució dels seus coneixements. A més fomenten la interacció entre alumnes i altres alumnes i entre professor i alumne.
Els blogs obren el que ocorre a l'aula a la resta de la societat.
Per concloure, serveixen per pensar, escriure, compartir i participar.

La Blogosfera són una sèrie d'enllaços per temes entre blogs que creen comunitats on es conversa i es comparteixen coneixements sobre el tema. Aquestes comunitats i els seus intercanvis constitueixen la blogosfera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada